2a divisió FEF

Festival de l’Olot, que enllaça a Formentera la tercera victòria (1-4)

L’Olot s’ha transformat. Carregat de confiança després de dues victòries seguides, el conjunt garrotxí ha enllaçat la tercera amb una golejada impactant al camp del Formentera (1-4).

No podia començar millor el partit el conjunt d’Albert Blázquez. Tot just s’havien jugat cinc minuts, i Víctor Valverde ha recollit una centrada d’Aimar i ha fet un xut creuat que ha significat el 0-1. De seguida, el local Salinas ha posat a prova Arnau. Al limit del descans, Manel ha tingut l’ocasió de fer el segon, amb un xut per sobre del travesser.

L’encert que havia faltat a Manel en l’última ocasió del primer període l’ha tingut en l’arrencada del segon. En un contraatac, el punta ha recollit un refús i ha definit bé (52’). Sense deixar marge per a la reacció al Formentera, Eloi i Manel han combinat amb Ernest Forgas, que no ha perdonat el 0-3 (56’).

El Formentera ha tingut dues ocasions clares –un xut al pal de Marc Grau i una rematada de Salinas des de la frontal– però l’Olot no només ha resistit, sinó que ha marcat el 0-4, en una gran acció de Josep Cerdà que Xumetra ha resolt amb una vaselina (73’). El Formentera ha fet el gol de l’honor gràcies a un penal de Lluís Aspar a Górriz que Ekiza ha transformat (81’).