1a divisió

Problemes a la sinistra

El rival. El Real Madrid té lesionats Mendy i Alaba, els dos laterals esquerre de la plantilla, i Nacho, que podria estar en el seu últim any de blanc, ocuparà la posició

Tampoc el Real Madrid passa un gran moment. L’equip entrenat per Carlo Ancelotti va començar el curs com un avió, però després de l’aturada pel mundial la irregularitat ha marcat el seu futbol. No obstant això, és un equip resilient com pocs n’hi ha, capaç d’abstraure’s de contextos i situacions, i tirar els partits endavant. La golejada (2-5) que li va clavar al Liverpool la setmana passada a Anfield, en un partit que perdia 2-0 en el minut 15, és un exemple d’això mateix. Sí que és veritat, però, que si hi ha un rival que li té la mida presa, aquest és el Barça amb dos dels tres últims clàssics disputats decantats per als blaugrana amb àmplia superioritat, el del curs passat en la lliga (0-4) i el de la recent final de la supercopa (1-3).

I demà blancs i blaugrana es tornen a veure les cares al Santiago Bernabéu amb els madridistes amb problemes a la defensa. I és que Ancelotti no podrà disposar de cap dels seus dos laterals esquerre, ja que tant Ferland Mendy com David Alaba estan lesionats. El propietari doncs del carril sinistre demà s’entreveu en la figura de Nacho, un comodí per al conjunt blanc des de fa onze temporades. El defensa, de 33 anys, que sempre engega amb un paper secundari, acaba sent important cada curs, i darrerament està tornant a ser protagonista a la línia defensiva del Madrid. Podria ser, però, aquesta l’última campanya del madrileny al club, ja que acaba contracte al juny i continua sense renovar. “Encara no he pres una decisió. A hores d’ara no puc contestar perquè és una cosa molt personal. El més important és que soc molt feliç perquè jugo molts partits i molts minuts. Soc feliç aquí, és casa meva i el club ho sap. En els pròxims mesos prendré la decisió”, va manifestar recentment al respecte.

Mentre madura què fer, Ancelotti l’aprofita com a últim recurs i així serà demà. L’altra opció, que també ha utilitzat en alguna ocasió l’entrenador italià, és la de Camavinga, encara que el mig centre francès té més números de ser titular en el pivot defensiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)