Més futbol

Luuk de Jong deixa la selecció neerlandesa

L’ex jugador del Barça, i actual futbolista del PSV, Luuk de Jong, ha anunciat que es retira de la selecció absoluta dels Països Baixos. El davanter ho ha comunicat a través de les xarxes socials. “Deixo el futbol internacional. Ha estat un honor. Gràcies per tots els records”, ha dit De Jong.

El neerlandès va debutar fa dotze anys en un amistós contra Àustria en què va substituir a Dirk Kuyt. Luuk de Jong, de 32 anys, es retira del combinat nacional havent jugat 39 partits. En ells, ha marcat un total de 8 gols. Amb els Països Baixos, l’ex blaugrana va anar convocat en l’Eurocopa del 2012, en què no va jugar, i en la del 2021. A més, va jugar un mundial. De fet, el darrer partit va ser en els quarts de final de Qatar contra l’Argentina.

El seleccionador dels Països Baixos, Ronald Koeman, s’ha mostrat sorprès per la decisió de De Jong. “Em va sorprendre una mica quan em va trucar ahir per dir-me que ja no estava disponible per a la selecció holandesa. Entenc la seva explicació. Vol centrar-se plenament en el PSV. El trobarem a faltar”, ha afirmat el tècnic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)