Ligue 1

Achraf Hakimi, acusat formalment de violació

El jugador del PSG, Achraf Hakimi, ha estat acusat formalment de violació per part de la fiscalia francesa. El defensa, de 24 anys, es troba sota vigilància policial i té prohibit contactar amb la víctima, que va declarar aquesta mateixa setmana.

El passat dilluns, el diari Le Parisien va informar que el marroquí estava sent investigat per una presumpta violació que s’hauria produït el passat dissabte a casa seva. El rotatiu francès explicava que una jove va acudir diumenge a comissaria per narrar els fets. La noia va explicar que el futbolista va començar a agredir-la sexualment fins que se’n va poder escapar i demanar ajuda a un amic, que va acudir al domicili a socórrer-la. La jove només va voler informar dels fets, sense presentar denúncia, però la fiscalia va decidir entrar d’ofici per la gravetat dels fets i la notorietat del presumpte autor.

Hakim, que s’està recuperant d’una lesió, no jugarà demà contra el Nantes en partit de la lliga francesa, tal com ha confirmat el seu entrenador, Christophe Galtier.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)