Territorial

El Girona no vol aturar-se

Girona. Divisió d’honor juvenil. L’equip de Sergi Mora rep el Barça (Esport 3, 12:45 h)

Partit d’alta exigència avui a Vilablareix a tres quarts d’una del migdia, on el Girona posarà a prova el líder del grup 3 de la divisió d’honor juvenil, el Barça.

Els de Sergi Mora volen mantenir el moment pletòric que estan vivint en una lliga en què tan sols han perdut un partit dels últims dotze. De fet, els blanc-i-vermells, en els últims cinc enfrontaments, han aconseguit quatre triomfs i un empat en el darrer partit al camp del San Francisco (1-1).

Per avui, els gironins disposaran d’una plantilla força completa, amb Minsu i Jastin que entren en la convocatòria. Per contra, Antal i Lucas no hi seran, ja que es quedaran en dinàmica del filial.

El líder Barça

El conjunt entrenat per Òscar López i Javier Saviola arriba a la cita sent líder en solitari, però sense marge d’error, ja que el Saragossa està dos punts per sota. Els blaugrana van tenir compromís dimecres, en què van caure eliminats de la Youth League amb duresa contra l’AZ Alkmaar (0-3).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)