1a divisió

En espera i en un mar de dubtes

Real Madrid. Després de la desfeta en el clàssic, el conjunt blanc jugarà al sempre difícil feu del Betis sabent ja el resultat del Barça, del qual es podria veure a deu punts de distància

Betis Real Madrid

BETIS:Claudio Bravo; Sabaly, Pezzella, Luiz Felipe, Miranda; Guido Rodríguez, Guardado; Rodri, William Carvalho, Juanmi i Borja Iglesias.REAL MADRID:Courtois; Carvajal, Militão, Rüdiger, Camavinga; Tchouaméni, Valverde, Kroos; Rodrygo, Benzema i Vinícius.ESTADI:Benito Villamarín (21 h, M+LaLiga).ÀRBITRE:Soto Grado (col·legi de la Rioja) amb Medié Jiménez (col·legi català) al VAR.

En la vida, com en el futbol, pot canviar tot d’un dia a l’altre. Un resultat fa virar una atmosfera en no res, i això mateix ha experimentat el Real Madrid aquesta setmana. El conjunt blanc va presentar-se al clàssic de copa després d’haver retallat un punt al Barça en la classificació de lliga –actualment la distància és de set– i en l’entorn madridista es percebia l’enfrontament com una oportunitat per minar, encara més, la moral dels blaugrana, farcits d’absències i ensopits després de dues derrotes seguides, i per fer-se gran per a l’últim tram de temporada. Però dijous, al Santiago Bernabéu, un pragmàtic Barça, de la manera més simple, va neutralitzar l’etern rival, el va guanyar 0-1 i va deixar-lo en un mar de dubtes. La inoperància mostrada amb la pilota, després d’estar tot el duel contra els culers dominant-la, i el nivell de diversos futbolistes com Benzema, Modric o Kroos, els punts que més estan en el punt de mira. I ara els blancs ja no ho veuen tan clar.

I és que l’equip que entrena Carlo Ancelotti podria veure’s deu punts per sota del lideratge abans de jugar avui (21 h) al sempre difícil feu del Betis, ja que el Barça juga abans. “No tenim marge d’error i ho farem tot per intentar guanyar”, va dir ahir en la prèvia Ancelotti que no podrà comptar amb Modric (sancionat), Lunin, Alaba i Mendy (lesionats). “El Betis juga molt bé, està ben organitzat i fa un futbol atractiu”, va afegir l’entrenador italià sobre un rival també minvat per les baixes ja que no podrà comptar amb Nebil Fekir, que es va trencar els encreuats del genoll i no jugarà més aquest curs, ni amb Sergio Canales, amb problemes musculars. “Jugarem sense por, sortirem a guanyar des del primer minut, i si els guanyem, fenomenal, i, si no, que sigui perquè el Madrid ha estat superior”, va recalcar Manuel Pellegrini.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)