2a divisió FEF

Un punt és molt poc premi per a l’Olot (0-0)

Els olotins empaten a casa contra el Manresa en un partit sense gols en què han fet mèrits per guanyar

Després de tres victòries consecutives contra equips d’entitat l’Olot rebia al municipal la visita d’un altre dels equips de la zona alta, el Manresa. Els d’Albert Blázquez buscaven un quart triomf que els permetés sortir del descens directe i l’han merescut, però s’han hagut de conformar amb un punt després d’empatar a zero en un matx en què han monopolitzat les ocasions clares de gol.

L’empenta que donaven els últims resultats s’ha vist des de l’inici, i és que l’Olot ha sortit amb una marxa més que el rival. De fet, Eloi Amagat a tingut una bona ocasió en el minut 2’, però el porter visitant Pulido ha evitat el gol. El domini dels olotins en els primers minuts ha estat clar, però a poc a poc les forces s’han anat igualant i hi ha hagut poques ocasions, més enllà d’una acció en què Forgas no ha rematat per poc abans del descans (42’).

Després de la represa s’ha repetit el guió de l’inici del partit, amb un Olot molt més actiu buscant la porteria rival amb insistència. Cerdà, Valverde i Forgas han tingut tres ocasions molt bones en els deu primers minuts, però no les han pogut aprofitar. Després d’uns minuts de relativa calma, l’Olot ha tornat a empènyer en els minuts finals i ha disposat de grans ocasions. Saïdou no ha trobat porteria amb un xut que ha sortit desviat per poc (80’) i el pal ha evitat el gol de David Bigas només dos minuts després. Els olotins ho han intentat fins al final, però avui la pilota no ha volgut entrar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)