Més futbol

El Llevant les Planes rescata un punt (2-2)

Empat a darrera hora del Llevant les Planes contra un rival directe, el Betis (2-2). L’equip de Ferran Cabello ha igualat un marcador advers gràcies a un golàs de Mari Paz Vilas i manté tres punts de marge amb el descens.

El conjunt verd-i-blanc ha començat més ofensiu, provant alguna centrada o xut llunyà que no han inquietat a Bacic. De fet, qui s’ha avançat ha estat el Llevant les Planes en la primera que ha tingut. Una bona paret entre Irina i Lina Yang ha acabat amb el gol de la de Mollet, que ha picat bé l’esfèrica sobre la sortida de Thalmann (13’). El Betis ha fet un pas més i ha començat a avisar de forma més seriosa, fins que Babajide ha empatat després d’un error en la sortida de les locals. La bètica ha recollit una centrada de Quiles al segon pal i s’ha fabricat el gol de la igualada (22’). Una altra pèrdua ha estat a punt de generar el segon del Betis, però Carmen Álvarez ha perdonat sola a la frontal de la petita (25’). Tants avisos han acabat amb l’1-2, obra d’Ángela Sosa, que ha definit molt bé un cara a cara davant Bacic (31’). Poc després, Mari Paz n’ha tingut una claríssima per empatar abans del descans, però ha xutat al cos de la portera (35’). Encara en el minut 43, Laura Martínez gairebé sorprèn Thalmann des de lluny, però la portera ha posat una bona mà.

En la segona meitat ha costat que tots dos equips generessin ocasions. El Betis ha estat a punt de sentenciar en un córner (64’), però ha estat l’últim avís visitant. A partir d’aquí, el Llevant les Planes s’ha bolcat a l’atac. Laura Martínez ha provat sort des de lluny (74’) i després ha estat Mari Paz Vilas qui ha agafat el protagonisme. La capitana ha fet treballar Thalmann en un parell de rematades, però la portera bètica no ha pogut fer absolutament res en l’acció de l’empat. Irina ha centrat des de la dreta i Mari Paz s’ha inventat el gol de la jornada. Ha controlat amb el pit i, enlairant-se, ha rematat de volea per enviar la pilota al fons de la xarxa després que hagi tocat al travesser (84’). Un gol de traca i mocador que ha servit per rescatar un merescut punt per la insistència de les de Ferran Cabello en la segona meitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)