1a divisió

El Madrid ensopega; queda a nou punts del Barça

Bones notícies per al Barça. El Real Madrid no ha estat capaç de superar el Betis (0-0) i el conjunt blanc queda a 9 punts de lideratge, un marge ampli, quan queden dues setmanes del clàssic de lliga a l’Spotify Camp Nou.

No ha pogut doncs l’equip orientat per Carlo Ancelotti al Benito Villamarín. La primera part ha tingut un ritme alt i una clara ocasió per cada bàndol: pel Betis, un xutàs des de fora de l’àrea d’Ayoze que ha fet lluir Courtois; pel Madrid, una de falta de Benzema, que ha estat gol, però que el VAR ha fet revisar a l’àrbitre ja que una mà clara de Rüdiger ha desviat la trajectòria del llançament de l’ariet francès.

Després del descans, la intensitat ha continuïtat i la pilota a volat d’una àrea a l’altra, tenint el conjunt blanc les situacions de gol més clares però s’ha quedat a zero. Rodrygo ha xutat fora dins de l’àrea a passada de Valverde i Ceballos tampoc ha encertat també rematant una centrada de Carvajal. No obstant això, el Betis també ha generat perill i, abans d’aquestes, Borja Iglesias ha pogut marcar en una acció en què Courtois ha tornat a emergir miraculosament.