2a divisió A

Joan Carrillo, destituït del Lugo

L’entrenador català ha sigut acomiadat després de cinc partits en el càrrec

El CD Lugo, de la lliga Smartbank, ha emès un comunicat on anunciaven la destitució del fins ara entrenador de l’equip Joan Carrillo. El tècnic català va arribar al club fa poc més d’un mes, i fins ara havia disputat cinc partits al capdavant del conjunt gallec. Carrillo, amb passat a Espanyol i Girona, només havia aconseguit sumar dos punts, i la direcció esportiva ha decidit prescindir dels seus serveis, esdevenint el tercer entrenador del Lugo cessat aquesta temporada. Després del seu últim empat contra el Saragossa, ja es va mostrar poc confiat en la salvació de la categoria. “Cada cop és més difícil, però a hores d’ara encara no hi ha cap equip que hagi baixat ni pujat”, declarava.

Quan Joan Carrillo va acceptar el repte, el Lugo es trobava penúltim a cinc punts de la permanència. Actualment, són cuers a 12 punts de la salvació, sent l’entrenador del club amb un pitjor inici des del 2015.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)