Europa League

A Sevilla, una de freda i una altra de calenta

Europa League. El Betis cau amb claredat (4-1) al feu del Manchester United i necessita una gesta per continuar viu, mentre que el Sevilla encarrila la classificació superant (2-0) el Fenerbahçe

Una nit d’extrems, la viscuda ahir a Sevilla. D’una banda, el bàndol verd-i-blanc de la ciutat va passar-la alacaigut, pràcticament acomiadant-se de l’Europa League, després que el Betis va caure (4-1) al feu del Manchester United, el botxí del Barça. A l’altra, el costat vermell-i-blanc, amb un somriure, ja no només pel resultat del seu rival ciutadà, sinó sobretot pel triomf del Sevilla (2-0) sobre el Fenerbaçhe que li permet encarrilar la classificació per als quarts.

Així doncs, el Betis, molt inferior, no va tenir cap possibilitat a Old Trafford. Rashford (6’) va obrir la llauna aviat, encara que el Betis, coratjós, va empatar via Ayoze (32’). La segona meitat, però, ja sí que només va ser red devil, i Antony (52’), amb un golàs; Bruno Fernandes (58’) i Weghorst (82’) van sentenciar els de Manuel Pellegrini, que necessiten una gesta.

Mentrestant, el Sevilla sí que afrontarà la tornada al feu del Fenerbahçe amb comoditat després d’imposar-s'hi al Sánchez Pizjuán amb dianes de Jordan (56’) i Lamela (85’).

Cop dur per a la Real

El vigent campió de la Conference League, el Roma, va colpejar la Real Sociedad. El conjunt dirigit per José Mourinho va superar (2-0) els txuri-urdin, que veuen com l’eliminatòria se’ls posa costa amunt. Així, els guipuscoans hauran de remuntar al Reale Arena, després d’un partit en què els italians van ser clínics amb un gol al principi d’El Shaarawy (13’) i un altre al final de Kumbulla (87’). El grup d’Imanol Alguacil va ser incapaç de generar ocasions de claredat, tret d’un xut al pal de Kubo.

Sporting-Arsenal
2-2
U. Berlín-Saint-Gilloise
3-3
Bayer Lev.-Ferencváros
2-0
Roma-Real Sociedad
2-0
Xakhtar-Feyenoord
1-1
Manchester U.-Betis
4-1
Juventus-Friburg
1-0
Sevilla-Fenerbahçe
2-0 Les tornades es disputen el 16/3

Conference League: el Vila-real empata al feu de l’Anderlecht

En la tercera competició europea, el Vila-real va obtenir un empat (1-1) de la seva visita a l’Anderlecht en l’anada dels vuitens de final. El conjunt entrenat per Quique Setién es va avançar amb un gol de Manu Trigueros (28’)en la primera part, que va neutralitzat Anders Dreyer (57’) per a l’equip belga en la segona. Decidirà La Cerámica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)