1a divisió FEF

El Barça Atlètic s’endú el duel català contra el Nàstic (1-0)

El Barça Atlètic ha sumat els tres punts en el duel català que l’ha enfrontat al Nàstic de Tarragona a l’estadi Johan Cruyff (1-0). Una solitària diana de Chadi Riad, que ha rematat amb el cap un corner al segon pal, ja en el 53, ha permès al filial blaugrana lligar tres punts importants per mantenir-se amb opcions de jugar el play-off d’ascens a segona A.

La primera meitat ha estat molt igualada i sense grans ocasions per part dels dos equips. El Barça Atlètic, però, ha intentat trenar alguna jugada en transició tot i que la presa de decisió en els metres finals li ha impedit avançar-se en el primer acte.

En l’inici de la segona, els blaugrana han pogut avançar-se a la sortida d’un corner. Abans, Estanis ha fet una retallada davant del seu marcador i ha obligat a lluir-se al porter Parra. En el segon corner consecutiu, una errada de marcatge ha permès a Chadi Riad rematar amb el cap ben sol al segon pal (53’), per establir l’1-0 que ha estat definitiu. El Nàstic ha buscat la igualada tot i que li ha costat generar joc ofensiu. La més clara per fer l’1-1 l’ha tingut Nil Jiménez, que ha aprofitat un refús en la jugada posterior de Joan Oriol per plantar-se davant d’Arnau Tenas però creuar massa la seva rematada (82’). Les baixes en la parcel·la ofensiva del conjunt grana i la darrera expulsió de Trilles han estat massa obstacle per a un Nàstic voluntariós que haurà de treballar de valent per evitar complicar-se en excés la vida a la part baixa de la taula.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)