3a divisió FEF

El Peralada rep dos gols aviat i perd a Vilafranca (2-1)

El Peralada ha vist tallada la sèrie de tres victòries seguides amb una derrota al camp del Vilafranca, que arribava en mala dinàmica i estrenava entrenador, però que ha fet valer dos gols molt aviat.

Tot i que el primer avís ha estat del Peralada, amb una passada d’Adrià Méndez cap a Marc Medina que ha tallat un defensa (7’), el Vilafranca ha anat per feina i ha aprofitat de meravella dos errors puntuals dels visitants. En el primer, Ashot ha rebut una passada entre els centrals i ha batut Aroca (12’). I en el segon, només cinc minuts més tard, Èric Via ha sorprès Aroca amb un xut de falta (17’). El conjunt de Miquel Àngel Muñoz ha buscat retallar la distància abans del descans, però ni Marc Gelmà en una falta (20’), ni Dani Gómez (34’), ni Sergi Solans (40’), han pogut.

L’esperança ha arribat just després del descans, amb un gran gol des de lluny de Pol Gómez (47’). El 2-1 ha reactivat els empordanesos. Llorenç Busquets (52’), Sergi Solans (58’) i Adrià Méndez (65’) han buscat l’empat. També ho ha provat Sergi Varese (80’), però el Vilafranca ha resistit i ha celebrat el triomf.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)