2a divisió FEF

L’Olot perd a Terrassa nou partits després (2-0)

Era preciós el que estava aconseguint l’Olot, que encadenava vuit jornades sense conèixer la derrota i havia suat deu punts dels últims dotze en joc. Aquesta tarda, però, els olotins han trencat aquesta bona dinàmica amb la derrota al camp del Terrassa (2-0) en un partit que s’ha decidit en el tram final de partit i que fins llavors havia estat molt obert. A més de la derrota, els olotins han hagut de lamentar l’expulsió per doble groga en el temps afegit de Marc Castells, que serà una baixa important per la propera jornada. Ara els d’Albert Blázquez continuen tenint el play-out a dos punts, però tenen la permanència directa a cinc punts després del triomf de l’Atlètic Saguntí.

El partit ha arrencat amb igualtat i molt respecte entre els dos equips, que han pres pocs riscos a l’hora de mirar endavant. Qui ha gaudit de les primeres arribades ha estat el Terrassa, amb un parell de xuts de Jordi Cano, però no sense gaire perill. Quan s’acostava la mitja part l’Olot ha fet un lleger pas endavant i ha gaudit de les primeres ocasions abans del descans, però Forgas i Manel no han pogut arribar a rematar en dues accions que, en cas de fer-ho, eren mig gol.

En la segona part el guió ha estat similar fins que els olotins han tingut la millor ocasió del partit. En un contraatac Valverde ha assistit a Xumetra, que ha perdonat davant el porter quan la banqueta ja celebrava el gol (63’). Arran d’aquesta ocasió el partit ha embogit una mica i s’han vist arribades a les dues porteries, fins i tot amb una centrada xut de David Jiménez que ha anat al travesser (72’). Ha estat l’avís que els olotins jugaven amb foc, i és que en les dues accions següents el Terrassa ha decidit el partit. Primer Servetti ha marcat l’1-0 (74’) en una acció sobre la línia de gol en què hi podia haver falta sobre el porter Arnau, que venia d’aturar un xut amb dos temps, i just després Jordi Cano ha aprofitat que els olotins encara no havien assimilat el cop per fer el 2-0 (74’). En els minuts finals l’Olot ha tingut alguna ocasió per tornar a entrar al partit, però no ha trobat el gol.