1a divisió

El Barça, per la via de la justícia ordinària en el cas Geyse

El Barça aposta per passar a la via de la justícia ordinària la seva defensa en el cas Geyse en relació a l’alineació indeguda de la davantera en els vuitens de final de la copa de la reina que les blaugrana van jugar i guanyar contra l’Osasuna (0-9). El TAD (tribunal d’arbitratge esportiu) ha rebutjat el recurs del Barça contra la pèrdua del partit i la conseqüent eliminació de la competició però l’entitat no s’aturarà aquí i esgotades totes les opcions per la via esportiva –el comitè de competició i el d’apel·lació ja havien desestimat les al·legacions del club– ara iniciarà el procés per la via ordinària.

El conjunt culer continua defensant que la sanció a Geyse no sortia a la web de la FEF –la brasilera havia estar expulsada en l’edició anterior de la copa militant amb el Madrid CFF– i és per això que Jonatan Giráldez va decidir utilitzar a l’atacant a l’onze titular contra el conjunt navarrès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)