Europa League

Una gesta per al Betis

Europa League. L’equip verd-i-blanc somia remuntar al Benito Villamarín el 4-1 de l’anada rebut al feu del Manchester United, un dels favorits al títol

“El primer i més important és creure-hi, intentar-ho des del primer minut fins al final i pensar que es pot revertir.” Així va expressar-se ahir Manuel Pellegrini, l’entrenador del Betis, sobre el partit que l’equip que orienta disputarà aquesta tarda (18.45 h) al Benito Villamarín contra el United. I és que per classificar-se per als quarts de final de l’Europa League el conjunt verd-i-blanc haurà d’aixecar el 4-1 advers rebut a l’anada contra uns red devils que venen d’eliminar el Barça i que són un dels principals favorits al títol juntament amb Arsenal i Juventus. Tota una gesta per als bètics, que tindran el suport de més de 50.000 seguidors al seu estadi. També una remuntada haurà de protagonitzar la Real Sociedad (21 h) si vol passar, després de perdre contra la Roma de Mourinho per 0-2. D’altra banda, el Sevilla visita (18.45 h)el Fenerbahçe més tranquil, ja que va imposar-se 2-0 als turcs.

El Vila-real i la Conference

En la tercera competició UEFA i també als vuitens, l’equip groguet rep l’Anderlecht (21 h) amb qui va empatar (1-1) a l’anada.

Feyenoord- Xakhtar
18. 45 h (1-1)
Betis- M. United
18. 45 h (1-4)
Friburg- Juventus
18. 45 h (0-1)
Fenerbahçe- Sevilla
18. 45 h (0-2)
Arsenal- Sporting
21 h( 2-2)
Saint-Gilloise - U. Berlín
21 h (3-3)
Ferencváros- Bayer Lev.
21 h (0-2)
Real Sociedad- Roma
21 h (0-2)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)