1a divisió

17 partits de sanció pel Cadis

El comitè de competició també ha imposat una multa de 1.500 euros al club pels incidents a la grada

El partit entre el Cadis i el Getafe va acabar amb una gran picabaralla després de l’empat dels madrilenys de penal al minut 105. Aquest moment de tensió va acabar amb diversos sancionats per part dels andalusos, i amb molta crispació a la grada local. El primer expulsat va ser Iza Carcelén per les protestes posteriors al xiulet final de l’àrbitre. Al túnel de vestidors, segons ha explicat l’acte arbitral, el porter Jeremías Ledesma “va empènyer a un company contra el col·legiat, amb l’objectiu que topés contra ell” i convertint-se en el segon sancionat. També, van rebre la targeta vermella Lolo Bocardo, entrenador de porters, per “insultar greument als àrbitres”, i Diego Ribera, segon entrenador, per “empènyer a l’àrbitre i a un dels seus assistents”.

Després d’aquest episodi, el comitè de competició ha anunciat que les sancions seran de 4 partits per Ledesma, 3 per Carcelén, 6 per Bocardo i 4 per Ribera, sumant un total de 17 enfrontaments. A més, el club ha sigut multat amb 1.500 euros pels “incidents a la grada i els objectes llançats al terreny de joc” i han traslladat al comitè contra la violència el fet que Juan Cala, exjugador del Cadis sense fitxa, saltés des de la seva localitat al camp.

Per l’altra banda, el club andalús ha declarat que les sancions són “totalment contràries a Dret” i han anunciat que presentaran les al·legacions corresponents. Veurem com acaba tot, però de moment perden dos peces molt importants per l’equip durant un mes, immersos en la lluita per evitar el descens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)