Champions

Els aficionats de l’Eintracht de Frankfurt creen aldarulls al centre de Nàpols

Els ultres de l’equip alemany s’han enfrontat al dispositiu policial i han malmès elements de la via pública

L’afició de l’Eintracht de Frankfurt s’ha desplaçat en massa a Nàpols per l’eliminatòria de Champions League, creant aldarulls i caos al centre històric de la ciutat. S’han desplaçat prop de 600 aficionats malgrat no poder accedir a l’estadi, tal com va passar la temporada passada en el partit contra el Barça al Camp Nou. Els ultres alemanys s’han enfrontat al dispositiu policial que els custodiava, i han malmès comerços locals i cremat contenidors d’escombraries i, fins i tot, un cotxe de la policia. També, s’han topat amb els radicals de l’equip italià, que han llançat pedres als autobusos que transportaven als seguidors del Frankfurt, arribant a trencar una finestra. Teòricament, les autoritats italianes han aconseguit frenar aquests enfrontaments i el seu objectiu prioritari és que es mantingui la calma als voltants de l’estadi Diego Armando Maradona.

Anteriorment, en el partit d’anada ja es van succeir una sèrie de moments de tensió com aquests, i per això el delegat del Govern de Nàpols va prohibir el diumenge passat la venda d’entrades a aficionats alemanys que resideixin a Frankfurt. El club germànic ja va comunicar la seva contrarietat envers aquesta mesura. Malgrat retornar les 2.400 entrades visitants que els hi pertocaven, no han impedit que els seus seguidors viatgessin cap a Itàlia, i s’espera que entrin al partit amb entrades locals obtingudes a través de tercers, algunes gràcies a l’aliança amb l’Atalanta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)