3a divisió FEF

Les cotes altes obliguen un augment de l’exigència

Els dos representants gironins de tercera federació continuen el seu particular camí per lluitar per una plaça del play-off d’ascens a segona federació, cotes majors i, com no, exigents. El Girona B visita el Sants, immers en evitar el descens (12:30h), mentre que el Peralada rep a la Fundacíó Esportiva Grama al municipal (16:30h).

El filial blanc-i-vermell serà el primer que s’hi posarà en la matinal d’avui. L’equip dirigit per Axel Vizuete va sumar tres punts importants davant del cuer en l’última jornada, fet que l’ajuda a oblidar l’última derrota a Peralada i apropar-se de nou a les posicions desitjades. El Girona B es troba a només cinc punts del quart i el cinquè classificats quan falten divuit punts en joc i el marge d’error continua sent mínim. Davant tindran un Sants que a casa intenta fer-se fort –tres de les cinc victòries totals– però que travessa per un moment pèssim després de sumar un sol punt en les últimes sis jornades de lliga disputades.

El Peralada va trencar a Vilafranca una ratxa positiva que l’havia permès encadenar sis partits sense perdre –tres victòries en les últimes tres jornades–, fet que el va consolidar a la part alta de la classificació. La derrota a el Penedès no ha d’alterar el camí dels de Miquel Àngel Muñoz, que són encara tercers però ara amb un marge de només dos punts respecte el sisè, el primer conjunt que no jugaria el play-off. La FE Grama suma dues jornades sense guanyar però venia d’una ratxa de cinc sense perdre –onze punts de quinze possibles–, un avís per als de l’Alt Empordà, que això sí, saben que el rival és dels pitjors com a visitant de tot el grup cinquè de la categoria (només vuit punts).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)