Territorial

El Gerunda aporta una jugadora a la sub-19 d’Andorra

El Gerunda fa anys que treballa per consolidar una bona base de jugadores a la seva escola de futbol femení i continuament fa passos endavant en el seu projecte formatiu per a nenes de totes les edats. Fa pocs dies, el club gironí va rebre la notificació de la federació andorrana de futbol citant a Alba Isal Sánchez, una de les seves porteres per al combinat sub-19 se la selecció d’Andorra que jugarà el torneig classificatori de la Eurocopa de la categoria que es disputarà a Lituània entre el proper 30 de març i el 8 d’abril.

El Gerunda compta amb l’escoleta, equips de formació, tres equips alevins, dos d’infantils, tres més de juvenils i un de sènior (unes 150 fitxes) que competeixen cada cap de setmana fent bategar el club, ja un referent en el futbol femení a Girona. I és que, el proper abril, el club presidit per Carles Teixidor complirà ni més ni menys que 10 anys d’activitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)