3a divisió FEF

Sant Andreu - Europa, el derbi que val mig ascens

El duel entre el primer i el segon classificat de 3a FEF pot decantar o ajustar encara més el títol de lliga, amb dos punts de diferència entre ells

El diumenge 2 d’abril es juga a les 18h el partit de la jornada 27 de 3a FEF entre el Sant Andreu i l’Europa, a l’estadi Narcís Sala. El derbi marcarà els següents capítols de la lliga, ja que, amb l’Europa líder amb dos punts d’avantatge quan falten quatre jornades, pot quedar un escenari del desenllaç més decidit o més ajustat. És important recalcar que el primer classificat, més enllà d’endur-se’n el títol de campió, aconsegueix l’ascens directe, mentre que el segon entra a la lligueta amb els següents tres equips de la taula.

S’espera un partit amb un grandíssim ambient. El Sant Andreu ha anunciat a les seves xarxes socials que s’han venut més de 3.000 entrades, amb l’aforament complet al gol nord i a 130 del ple absolut. Les entrades del gol sud són per l’afició visitant, i també s’ha anunciat que la graderia serà plena de gom a gom. Per la gent que no tingui entrada, el partit es podrà veure per La Xarxa +.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)