1a divisió

Ángel Haro: “La sanció a Canales és una bestiesa”

El comitè d’apel·lació ratifica la suspensió de quatre partits pel migcampista càntabre i el president del club avisa que esgotaran totes les vies legals per evitar-ho

Sergio Canales va ser expulsat per Mateu Lahoz en el partit del Betis contra el Cadis. Uns mesos després, posteriorment a enfrontar-se al Valladolid, el jugador va parlar d’aquesta acció, catalogant-la com a “premeditada” per part del col·legiat. El comitè de competició li va imposar quatre partits de sanció per aquestes paraules, i avui ha sigut ratificat pel d’apel·lació després del recurs presentat per l’equip sevillà. Ángel Haro, president del club, ha declarat que la decisió li sembla una “bestiesa” i “desproporcionada”. “És injust perquè la federació s’acarnissa amb el jugador i el comitè tècnic d’àrbitres ja ha reconegut que no s’hauria d’haver tret mai aquella targeta groga”, ha afegit.

També, el president ha comunicat que el següent pas és recórrer al TAD i que esgotaran totes les vies possibles, com la justícia ordinària, i que “no descartem cap escenari”. “Volem igualtat i no ens estan tractant igual que altres clubs més poderosos”, ha conclòs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)