Més futbol

La FCF troba la seva futura nova casa

El president Joan Soteras i l’alcalde de Sant Feliu de Llobregat, Oriol Bossa, han signat un protocol d’intencions per fer les instal·lacions esportives a aquest municipi

Joan Soteras, president de la Federació Catalana de Futbol, i Oriol Bossa, alcalde de Sant Feliu de Llobregat, han signat avui un protocol d’intencions, per la presentació d’un projecte de ciutat esportiva de l’FCF, amb la ubicació a aquest municipi. Junt amb el director del Consell Català de l’Esport, aquest acte s’ha portat a terme a la sala de plens de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

El pla és que aquest complex pugui acollir les activitats de totes les seleccions catalanes de les diferents modalitats esportives de la federació. Per tant, a part de diversos camps de futbol de gespa artificial i natural, també comptarà amb un pavelló de futbol sala i un camp de futbol platja.

Més enllà dels esdeveniments esportius, la idea és que també hi hagi un edifici amb oficines pels serveis centrals de la FCF i de la Mutualitat Catalana de Futbolistes, i una residència per jugadors i jugadores.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)