2a divisió FEF

El xiclet s’acabarà trencant

2a divisió FEF. L’Olot eixuga un 1-0 i empata contra el filial del Saragossa en un bon partit, però acaba amb la sensació que el punt no el porta enlloc

Dep. Aragó 1 Olot 1

DEPORTIVO ARAGÓ:Dani Rebollo, Borge, Saturday, Operé, Juan Sebastian (Lucas Terrer, 86’), Vaquero, Cortés (Vallejo, 70’), Isaiah (Javi Hernández, 78’), Rastrojo (Fabio Conte, 86’), Pau Sans i Guillem Naranjo.OLOT:Batalla, Aimar, Gonzalo, Uri Ayala, Callís, Vilanova, Urri, Terma (Eloi, 88’), Valverde (Busquets, 63’), Cerdà (Saïdou, 78’) i Forgas.GOLS:1-0 (63’) Rastrojo. 1-1 (73’) Forgas.ÀRBITRE:Ciruelos Esteban.T.G.:A Vaquero, Javi Hernández, Gonzalo, Callís, Urri i Cerdà.T.V.:Cap.PÚBLIC:Uns 200 espectadors a la ciutat esportiva del Saragossa.

L’Olot no va poder passar de l’empat en la visita al filial del Saragossa (1-1). Els de la Garrotxa van fer una bona primera part, amb el vent a favor, però en la segona van haver d’eixugar un 1-0 obra de Rastrojo. Forgas va fer la igualada a falta de més d’un quart d’hora, i el mateix ariet podria haver alimentat les esperances de permanència si hagués estat encertat en una doble ocasió en el 89’. El punt, insuficient, deixa els d’Albert Blázquez igual. A set punts del play-out que ocupa l’Alzira, precisament el proper rival, diumenge al municipal (17 h), i a vuit de la salvació total. Tot un món quan queden només sis partits per jugar-se.

En la primera part, els olotins van ser l’equip més insistent i sòlid. Les facilitats per atacar amb vent a favor es van notar i Valverde i Cerdà van disposar de les arribades més clares. Rastrojo, després de deixar enrere Callís, també va avisar pel bàndol local.

En la segona part, el Deportivo Aragó va assumir les regnes d’entrada, ja amb vent a favor, i, en el 63’, el mateix Rastrojo va rebre des del vèrtex dret i va creuar la rematada lluny de l’abast de Batalla (abans d’entrar, va tocar amb el pal). La diana en contra va deixar l’Olot estabornit, però els de Blázquez van treure l’amor propi per empatar deu minuts després gràcies a una recuperació d’Aimar que Vilanova va fer bona servint en curt a l’espai cap a Forgas, que no va perdonar davant de Rebollo (73’).

Quedaven molts minuts i els garrotxins van créixer gràcies a l’empat, tot i que Rastrojo va rematar una ocasió clara per damunt del travesser. A l’Olot li costava generar ocasions, però, en el 89’, Aimar va provar una centrada que Forgas va rematar com va poder en primera instància, però Rebollo l’hi va bloquejar. El davanter ho va provar en segona, amb empentes i rodolons, però tampoc va estar encertat per fer l’1-2, que hauria estat pura vida.

Hem defensat molt bé, però hem rebut un golàs. Després, amb pilota, no els hem deixat sortir del seu camp i hem merescut el triomf
La situació és complicada, però no ens rendirem. Si ho fem com avui, guanyarem partits