Premier

Bruno Saltor, nomenat tècnic interí del Chelsea

La mala dinàmica de resultats ha condemnat Potter. La derrota de dissabte contra l’Aston Villa deixa el Chelsea a onze punts de les places europees i Graham Potter, que havia substituït Thomas Tuchel a principis de curs, ha estat acomiadat. El català Bruno Saltor, que va arribar del Brighton amb Potter, agafarà les regnes de l’equip com a tècnic interí. “Graham ha accedit a col·laborar amb el club per facilitar una transició suau. En el seu temps al club, Graham ens ha portat als quarts de final de la Champions, on ens enfrontarem al Real Madrid. Al Chelsea li agradaria agrair a Graham per els seus esforços i la seva contribució i us desitgem el millor”, va dir el club anglès en un comunicat.

Eliminat de les dues copes angleses i amb l’equip en onzena posició de lliga a dotze punts de la quarta plaça, el Chelsea només juga aquesta temporada per la Champions en què es troba en els quarts de final contra el Real Madrid, amb l’anada el proper dia 12 d’abril.

En un comunicat conjunt, els propietaris Todd Boehly i Behdad Eghbali han assegurat que té un “gran respecte per Graham com a entrenador i com a persona” i li van agrair la seva professionalitat i integritat”.

“Tots estem decebuts amb aquest resultat. Ara donarem suport a Bruno ia la resta de l’equip i ens concentrarem en el que queda de temporada. Tenim deu partits de Premier per davant i uns quarts de Champions per davant. Posarem tot el nostre esforç i compromís en aquests partits per acabar tan alt com sigui possible”, s’assenyala

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)