1a divisió

Javier Tebas: “La provocació és un atenuant, mai una justificació”

El president de la lliga opina sobre l’agressió de Fede Valverde a Álex Baena

Javier Tebas ha parlat de l’incident entre el jugador del Madrid, Fede Valverde, i Álex Baena. “La provocació és un atenuant, però mai una justificació. No es pot comparar una agressió amb una provocació”, assegurava el president de la lliga després de qualificar aquesta acció de “reprovable”. També, ha confirmat que “la Comissió Antiviolència ha entrat d’ofici i serà qui posi les sancions corresponents”. Malgrat no ser un incident dins del partit, va passar “en els aparcaments d’un dels estadis de la lliga”, ha dit Javier Tebas.

Després de la derrota del Madrid contra el Vila-real al Bernabéu per 3-2, Valverde presumptament va esperar al pàrquing de l’estadi a Baena per agredir-lo, propinant-li un cop de puny a la cara. Posteriorment, han sorgit diversos relats que asseguren que el jugador del conjunt ’groguet’ va provocar a l’uruguaià amb comentaris sobre el seu fill, però l’andalús ha emès dos comunicats desmentint aquesta versió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)