Territorial

Juanjo Isern impugna les eleccions a la presidència de la FCF

El candidat, que va quedar a 168 vots de l’actual president Joan Soteras, denuncia un total de 171 vots fraudulents en les eleccions del passat 13 de febrer

El passat 13 de febrer els presidents dels clubs de futbol catalans van escollir, per segona vegada en menys d’un any, Joan Soteras com el seu president, després que l’empresari sabadellenc revalidés la victòria que havia aconseguit el 22 de maig del 2022 en unes eleccions que el Tribunal Català de l’Esport va obligar a repetir. En els segons i últims comicis Soteras va aconseguir una àmplia victòria sobre Juanjo Isern –503 a 335 vots–, mentre que Pep Palacios va quedar tercer amb 12 vots. Tal com era d’esperar, ja que va presentar diversos recursos abans de les eleccions, Juanjo Isern no s’ha volgut rendir en la seva lluita i ha decidit impugnar les eleccions de la mateixa manera que Àlex Talavera –segon en els primers comicis però que no es va poder presentar a les eleccions del febrer–, denunciant irregularitats en el procés electoral.

Juanjo Isern, que denuncia que Soteras no podia ser candidat perquè no va dimitir després de la primera resolució del TCE –per aquest cas ja va presentar recurs en el seu moment–, ha presentat una denúncia al Tribunal Català de l’Esport en què apunta l’existència, presumptament, de 171 clubs que van votar de forma fraudulenta –la diferència entre Soteras i Isern va ser de 168 vots–. Arran d’això, Isern demana que s’exclogui la candidatura de l’actual president de la FCF i que se’l proclami a ell com a guanyador de les eleccions, o si no és el cas que es tornin a repetir els comicis.

Ara caldrà veure si el TCE accepta a tràmit el cas, i si és així quina decisió pren un cop hagi recollit i estudiat tota la informació. Un procés que, com es va veure en els anteriors comicis, es podria allargar pràcticament un any.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)