Ligue 1

Cristophe Galtier: “Estic en estat de xoc”

L’entrenador nega rotundament haver tingut actituds racistes i ell i el PSG anuncien mesures legals

El dimecres 12 d’abril va esclatar un escàndol en els mitjans de comunicació francesos. Cristophe Galtier, tècnic del PSG, va ser acusat de racisme envers els seus jugadors durant la seva etapa al Niça. L’exdirector de futbol del club que va coincidir amb ell en aquest període, Julien Fournier, va enviar un correu a la premsa explicant aquesta situació. Avui, després que el PSG li donés suport i anunciés mesures legals, Galtier ha comparegut en la roda de premsa prèvia al partit contra el Lens, llegint un comunicat on ha negat rotundament els fets. Ha assegurat estar “en estat de xoc” i que “no puc acceptar que el meu nom i el de la meva família s’embruti així”. “Em vaig criar a Marsella, en un barri pobre i amb molta diversitat, i he crescut amb els valors de compartir i tenir respecte envers tothom. Presentaré una denúncia”, ha declarat.

Posteriorment, i després d’explicar que ha rebut molts missatges d’ànims, ha demanat no ser preguntat més per aquest tema i parlar de la següent jornada en joc del seu equip, contra el segon classificat i que pot deixar la lliga pràcticament sentenciada a favor dels parisencs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)