Territorial

Ivan Carrillo, nou president de la Fundació Catalana de Futbol

El nomenament ha estat aprovat per la junta directiva de la FCF i el president del CF Gavà agafa el relleu de Pere Guardiola en aquest càrrec

La junta directiva ha aprovat el nomenament d’Ivan Carrillo com a nou president de la Fundació Catalana de Futbol. El president del CF Gavà, que ja tenia experiència en altres projectes de caràcter social i benèfic, agafa el relleu en el càrrec de Pere Guardiola després de nou anys al capdavant de la institució, de qui ha valorat molt bé la seva feina dient que “ha deixat el llistó molt alt”. Carrillo ha assegurat que la fundació “té un futur prometedor”, i que la seva essència passa per “continuar fent una gran tasca econòmica i arribar a totes aquelles persones que ho necessiten a través del futbol”.

Aquest nou cicle s’estrenarà amb la cinquena edició del torneig Enfutbola’t, que se celebrarà per primera vegada a principis de maig, amb la data d’inici al dia 1, i no al mes de juny com de costum. Aquesta competició compta amb 47 equips i 850 jugadors i jugadores. “Serà un torneig màgic i meravellós. És el producte estrella de la fundació”, ha assegurat el nou president.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)