1a divisió FEF

Derrota molt dura del Cornellà en un final de bojos davant el Calahorra (2-3)

Els verds han aconseguit remuntar el 0 a 1 en cinc minuts, però el Calahorra ha tornat a capgirar el marcador amb dos gols consecutius immediatament posteriors

El Cornellà cau a casa contra el penúltim classificat de la categoria, el Calahorra, (2-3) i confirma que es troba en una situació crítica. L’equip encadena deu jornades sense guanyar i es troba ja penjant d’un fil respecte al límit, perquè es manté fora del descens, però amb els mateixos punts que l’equip que l’equip que el marca.

Tot li surt malament al conjunt de Gonzalo Riutort. Era primordial començar bé en un partit a cara creu davant un equip ja defenestrat per la lluita per la permanència. I no ha estat el cas. Als deu minuts, els de La Rioja han agafat als verds en un contracop que han conduït i culminat a la perfecció per avançar-se. Es complicava el partit i el Cornellà sabia que li costaria. I així ha estat. Els catalans han estat capaços de generar perill en situacions aïllades, però amb poca continuïtat i contundència davant un Calahorra que no renunciava a res.

Anaven passant els minuts fins que el partit ha entrat en un tram de bogeria absoluta. Poc més de deu minuts de difícil explicació. Al 72, Alfred Planas ha posat l’empat amb un autèntic golàs des de la frontal que s’ha colat per l’escaire. Ni cinc minuts ha tardat el conjunt verd en capgirar l’electrònic gràcies al gol de Mamor, qui ha aprofitat un caramel de Moha Traoré. Objectiu aconseguit, els locals havien fet el més complicat i tot semblava solucionat. Però, en cap cas. El partit tenia molt més, i als dos minuts el Calahorra empatava a dos a la sortida d’un servei de cantonada. Tot obert de nou, i, en la bogeria, el Cornellà ha quedat molt mal parat. Al 84, i en una errada de posicionament, Baselga ha marcat el tercer i definitiu pels visitants.

Derrota molt dura, pel com, pel quan, pel rival i per la situació de l’equip. Els del Llobregat sumen 39 punts, estan igualats amb la zona de descens quan resten cinc jornades pel final i en sumen deu sense vèncer. Necessiten aixecar el vol ja o el tren de la 1a FEF passarà i poden quedar enrere.