Premier

El Manchester City guanya l’Arsenal i s’acosta al títol

Un doblet de De Bruyne, Stones i Haaland certifiquen la superioritat absoluta dels de Pep Guardiola (4-1), que es situen a dos punts dels gunner amb dos partits menys

El Manchester City ha fet un pas de gegant cap al títol de la Premier aquesta nit amb la victòria contra l’Arsenal (4-1). Els de Pep Guardiola han estat infinitament superiors als d’Arteta i podrien haver signat una golejada d’escàndol, i és que Haaland, tot i marcar el 4-1 definitiu, avui no ha tingut el seu dia de cara a porteria i ha perdonat en incomptables ocasions. De Bruyne, en dues ocasions, i Stones ja havien afinat la punteria per segellar, tot i el 3-1 de Holding al final abans de la sentència de Haaland, una victòria que deixa el City a només dos punts dels gunner però amb dos partits menys, que li permetrien situar-se amb quatre punts més i amb la diferència de gols guanyada.

El partit s’ha desequilibrat molt aviat quan Haaland i De Bruyne s’han intercanviat els papers. El noruec ha descarregat al centre del camp i ha assistit al belga, que ha arribat a la frontal i a marcat l’1-0 amb un xut ajustat (6’). La superioritat dels de Guardiola ha estat constant, però no han aconseguit fer el 2-0 fins al temps afegit de la primera part (45+1’), quan Stones ha rematat de cap al fons de la porteria una falta lateral –inicialment s’ha anul·lat per fora de joc però el VAR l’ha validat–. El City ha acabat de matar el partit en l’inici de la segona part, quan Haaland ha tornat a assistir a De Bruyne, que ha fet el 3-0 amb un xut ras ben ajustat (54’). Haaland ha continuat tenint ocasions sense trobar porteria i l’Arsenal hi ha posat una mica d’emoció en el 86’ amb el 3-1, de Holding, però no ha pogut ajustar més el marcador i en l’última acció del partit Haalang ha aprofitat una asssitència de Foden per fer el 4-1 definitiu (95’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)