1a femenina

Nova derrota del Llevant les Planes (0-1)

La ratxa de partits sense guanyar del Llevant les Planes continua allargant-se. Ja han passat molts mesos des d’aquell 14 de gener, quan el conjunt de Ferran Cabello va derrotar l’Alavés. Aquesta tarda, nova derrota que complica la situació de l’equip. L’Athletic Club n’ha tingut prou amb un gol per emportar-se els tres punts de Sant Joan Despí (0-1).

Ha estat un duel igualat, amb poc futbol, molta lluita i ocasions a banda i a banda. Només arrencar, Irina ha disposat d’una oportunitat molt bona per avançar el Llevant. La davantera s’ha desfet de la portera, però el seu xut ha sortit creuat (3’). Tot i això, qui ha estat més efectiu ha estat l’Athletic. En la primera que ha tingut ha fet l’únic gol del partit, obra de Peke. La jugaora basca ha aprofitat una passada en llarg i no ha fallat davant Bacic (7’). La diana ha fet mal al Llevant les Planes i això ha permès a les visitants recuperar moltes pilotes amb una alta pressió i trepitjar més l’àrea rival. El tram final del primer temps ha estat un intercanvi de cops constant. Mari Paz ha fregat l’empat amb una xilena (28’) i just després Bacic enviat a córner un xut de Peke (29’). Encara abans de la mitja part, el Llevant ha disposat d’una doble ocasió a peus d’Esther i Irina, però ni l’una ni l’altra han trobat la porteria (39’).

L’equip de Ferran Cabello ha començat bé la segona meitat, pressionant des de l’inici i buscant l’empat. Qui ha tingut les més clares ha estat Mari Paz. Valdezate li ha tret un remat de cap sobre la línia (54’) i després ha provat la segona xilena del partit. Aquesta, com la primera, també ha sortit fregant el travesser (76’). Entremig, l’Athletic també ha tingut les seves arribades, però ha estat el conjunt local qui s’ha bolcat a l’atac davant la necessitat de sumar punts que l’allunyin del descens. Amb aquesta derrota, el Llevant les Planes té un punt de marge respecte al descens després de l’empat de l’Alhama, primer equip en la zona vermella. La bona notícia per a les catalanes és que acabaran la jornada en posicions de permanència quan queden tres partits per acabar la lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)