Territorial

La ratxa acaba en l’últim instant

Div. d’honor juvenil. El Girona cau contra el Nàstic en el darrer minut i posa fi a una sèrie de dotze partits sense conèixer la derrota

Nàstic 2 Girona 1

NÀSTIC:Alex García, Jofre Nel·lo (Antonio, 64’), Iván Rodríguez, Pau Coll, Marc Bayona (Jan Virgili, 64’), Bolado, Abel Sánchez, Ot Agné (Kevin, 73’), Sergi Folch, Sergio Pachón (Marc Aspa, 57’) i Pau Ortega (Nacho Carbajosa, 57’).GIRONA:Jan Danés, Mousta (Joel Gómez, 76’), Jordi Bas, Antal, Biel Borra, Marc Aznar, Iker Almena, Derek Casasola (Marco Gil, 65’), Luka, Iker Vázquez (David Escoda, 76’) i Jastin García.GOLS:0-1 (60’) Luka. 1-1 (80’) Sergi Folch, de penal. 2-1 (90’) Sergi Folch.ÀRBITRE:Serrat Susi.T.G.:Bolado, Nacho Carbajosa, Kevin, Jordi Bas, Antal i Jastin.T.V.:directa a Borra (80’) i a Jastin (91’), del Girona.

El Girona va perdre 2-1 al camp del Nàstic un partit que guanyava 0-1 en el 80’. Un doblet de Sergi Folch va decantar un enfrontament que va acabar amb l’expedició gironina enfadada amb l’actuació del col·legiat després de reclamar més d’un penal a l’àrea grana. Els jugadors dirigits per Sergi Mora posen fi així a una ratxa increïble de dotze jornades consecutives invicte (9 victòries i 3 empats).

El Nàstic va sortir amb intensitat damunt del terreny de joc però el Girona va tenir prou paciència per asserenar el ritme i fer-se dominador del matx. Gràcies a això, els blanc-i-vermells van disposar d’alguna ocasió de gol prou clara a través de Luka, però el porter local va evitar el 0-1.

En la segona, la tònica es va mantenir i el Girona va poder avançar-se just quan s’arribava a l’hora del matx després d’una recuperació de Bas. El defensa va assistir Luka, que no va perdonar davant d’Alex Garcia (60’). Els de Sergi Mora van tenir opcions de fer el 0-2 amb ocasions de Jastin i Iker Vázquez però a les acaballes una sortida en fals de Jan Danés va acabar amb un posterior penal més que dubtós de Borra en l’intent d’aturar la rematada tarragonina. Sergi Folch no va perdonar per establir l’1-1 i fer que el Nàstic es bolqués a la desesperada per fer el 2-1. Els gironins van poder sorprendre a la contra però en el 90’, de nou, Sergi Folch va decantar la balança per culminar la remuntada grana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)