Premier

Haaland supera el rècord de gols en una temporada de la Premier League

El noruec va batre contra el West Ham la marca d’Alan Shearer i Andy Cole amb tan sols 31 partits disputats

Erling Haaland va obtenir ahir el rècord històric de gols en una temporada de Premier League després de marcar contra el West Ham. En el minut 70 i amb l’1-0 a favor en el marcador, Jack Grealish li va posar una pilota a l’espai al noruec, que va definir amb una subtil vaselina que va passar per sobre del porter Lukasz Fabianski. Amb aquesta jugada, Haaland va fer el seu gol número 35 en 31 partits, superant els rècords d’Andy Cole i Alan Shearer, en les temporades 1993/94 i 1994/95 respectivament, quan van aconseguir tots dos 34 gols. Els seus companys el van homenatjar en el mateix terreny de joc fent-li un passadís amb aplaudiments i clatellades amistoses.

Realment, el rècord que ha superat Haaland és més difícil del que sembla. A part d’haver-ho assolit en només 31 partits, en l’època de Shearer i Cole el format de la Premier League era de 42 partits, i ara és de 38. El que tenia la màxima anotació fins ara amb la competició amb 38 jornades abans de la seva arribada a la lliga anglesa era Mohammed Salah, que en va fer 32. A més, està firmant una temporada històrica, amb 51 gols en totes les competicions. Veurem fins on deixa la seva marca, ja que encara queden 5 jornades de lliga, la final de la FA Cup i el City jugarà les semifinals de Champions contra el Madrid, amb el partit d’anada dimarts que ve.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)