1a divisió

Definits els horaris de les jornades 35 i 36 de LaLiga

LaLiga ha donat a conèixer els horaris de les jornades 35 i 36 de la primera divisió, que es disputaran entre el 19 i el 21 de maig i entre el 23 i el 25 de maig.

En la jornada 35, el Girona serà el primer equip català en competir. Ho farà dissabte dia 20 a les 14 h a casa contra el Vila-real, un dels equips que lluita per jugar a Europa. El Barça serà l’encarregat de tancar la jornada d’aquell mateix dia. Els de Xavi Hernández rebran a la Real Sociedad al Camp Nou a les 21 h. Finalment, l’Espanyol visitarà el Rayo el diumenge 21 a les 14 h.

Pel que fa a la jornada 36, que es disputarà entre setmana, Girona i Barça jugaran dimarts 23 i l’Espanyol ho farà dimecres 24. El conjunt de Míchel visitarà Balaídos (19.30 h), mentre que els blaugrana viatjaran fins a Valladolid (22 h). L’equip blanc-i-blau rebrà el segon classificat de la lliga, l’Atlético de Madrid (22 h)

Horari unificat en les dues últimes jornades

La federació espanyola, fent cas a la petició de LaLiga, ha confirmat que les dues últimes jornades de la primera i la segona divisió es disputaran en horari unificat en aquells partits en què hi hagi coses en joc. És a dir, resultats que puguin afectar la consecució del títol o ascens –en el cas de segona–, l’accés a competicions europees i supercopa, o aquells partits que afectin la lluita per la permanència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)