Copa

Calma per coronar la gesta

Copa. Osasuna i Madrid s’enfronten a La Cartuja en una final inèdita. Els navarresos aspiren al primer títol de la seva història en la màxima categoria

L’Osasuna està a només un pas de fer història, però, lluny de deixar-se envair pels nervis del moment, el seu entrenador, Jagoba Arrasate, va assegurar ahir que “l’equip està bé, està preparat i és caut”. “Som un vestidor normal i, tot i que sigui una cita extraordinària, l’afrontem des de la naturalitat que ens caracteritza”. Una humilitat que potser amaga una processó que va per dins per no donar mostres de debilitat davant d’un rival que és molt difícil de guanyar a partit únic.

La final de copa a La Cartuja és la segona que el conjunt rojillo afronta en els seus 103 anys de vida, ja que la primera va ser fa 18 anys contra el Betis. Si aquest vespre aconsegueix superar el Madrid, l’Osasuna s’endurà el primer títol de l’entitat en la màxima categoria del futbol espanyol i, de retruc, firmarà la millor temporada del club. “Intentarem donar la nostra millor versió; només així tindrem possibilitats”, declarava Jagoba.

El viatge fins a Sevilla no ha estat precisament un camí de roses, ja que els navarresos han hagut de superar fins a sis eliminatòries per arribar-hi. La competició es va encetar contra el regional Fuentes, després l’Arnedo de segona FEF i es van disputar els setzens amb el Nàstic, de primera FEF. A partir d’aquí, la situació es posaria molt més seriosa amb rivals de primera, però van eliminar el Betis en la pròrroga dels vuitens, el Sevilla en quarts i l’Athletic en semifinals.

Jagoba vol que “fins i tot l’afició” jugui amb ells, i és que els blancs, tal com va avisar Carlo Ancelotti, aniran a totes per aconseguir la vigèsima copa: “Sortirem amb tota l’energia del món per guanyar un altre títol, una altra competició, sense pensar en el demà”, en què espera el City en semifinals de la Champions. El tècnic madridista s’hi juga el futur i qualsevol entrebanc li pot jugar en contra.

LA PRÈVIA

És una cita extraordinària, però l’afrontem des de la naturalitat que ens caracteritza
Jagoba Arrasate
ENTRENADOR de l’OSASUNA
Sortirem amb tota l’energia del món per guanyar un altre títol, sense pensar en el demà
Carlo Ancelotti
ENTRENADOR del MADRID
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)