1a divisió FEF

Punt de valor del Sabadell contra l’Intercity (1-1)

El Sabadell, que arribava a l’Antonio Solana embalat, amb tres victòries consecutives, s’ha endut un bon punt contra l’Intercity (1-1).

El partit, però, ha començat de la pitjor manera per als arlequinats, perquè l’Intercity ha marcat quan només s’havien jugat tres minuts, després que Aarón Piñán ha aprofitat un malentès entre el porter Ortolà i la defensa. Els vallesans han tingut molts problemes per arribar a porteria en la primera meitat, i Ortolà ha evitat que la ferida fos més profunda.

El començant de la segona part ha estat radicalment oposat al de la primera. El Sabadell, que ha fet dos canvis al descans, ha sorprès l’Intercity amb l’1-1 de seguida, després d’una passada de Cristian Herrera que Pau Víctor ha enviat a la xarxa (47’). Gualda ha buscat l’1-2 amb un xut des de fora l’àrea (64’) i amb un altre que ha entrat però que ha estat invalidat per l’àrbitre per fora de joc (72’). En la recta final, Moha Keita ha creat perill amb una rematada que ha sortit per poc (85’).