El San Cristóbal somia

3a divisió FEF. Els de Terrassa remunten contra l’Hospitalet i passen a l’eliminatòria següent

San Cristóbal 3 L’Hospitalet 2

SAN CRISTÓBAL:Varo García, Sierra, Ricki Calamardo, Max Llovera, Alejandro Giménez (Juan Carlos Pérez, 117’), Ion Vázquez, Guillem Hernández (David López, 85’), Mario Cantí (Ranera, 33’), Kevin Alarcón (Cañete, 33’), Diawara i Sanku (Cucu, 99’).L’HOSPITALET:Adrià Aliaga, Rubén Cruz, Aldo One, Jesús Pozo (Roger Peris, 46’), Parra, Kilian Durán (Raúl Martínez, 46’), Ton Alcover (Raúl Pérez, 63’), Cristian Gómez, Lobato, Albert López i Miquel Ripoll (Pentelei, 115’).GOLS:1-0 (Diawara, 11’). 2-0 (19’) Kevin. 3-0 (30’) Sanku. 3-1 (71’) Albert López. 3-2 (88’) Aldo One.ÀRBITRE:Rimbau Guillaumes.T.G.:Als locals Ion Vázquez, Guillem Hernández, Sanku, David López i Alejandro Giménez; i als visitants Ton Alcover, Rubén Cruz, Raúl Martínez i Parra.

L’Hospitalet tenia un mínim avantatge del partit d’anada després guanyar per 1 a 0 a la Feixa Llarga. El San Cristóbal sabia que havia de remuntar i ho va demostrar des del primer minut. Els locals van atropellar els del Llobregat en el primer temps.

Un Sanku brillant va assistir Diawara per fer el primer al minut 10. Kevin Alarcón va tardar deu minuts més per fer el segon. I a la mitja hora Sanku va fer esclatar per complet el Municipal de Ca n’Anglada amb el tercer, un golàs de tisora.

Tot semblava acabat. Correctiu molt dur per a un Hospitalet enfonsat en l’alegria dels de Terrassa. Però els d’Héctor Simón no van rendir-se i van ser capaços de forçar la pròrroga amb dos gols a la recta final, obra d’Albert López i One, aquest sobre la botzina.

Però la remuntada va convertir-se en realitat en el temps extra. El San Cristóbal somia.