Champions

L’Inter domina a Milà (0-2)

L’Inter té peu i mig a la final de la Champions League. El conjunt neroazzurro s’ha imposat aquesta nit a San Siro, com a visitant, al seu rival ciutadà, el Milan (0-2) i es posa molt de cara la tornada de semifinals.

Ha cimentat l’equip entrenat per Simone Inzaghi el triomf al principi. I és que els interistes han sabut fer mal en un inici, d’altra banda, calamitós del Milan, que en un quart d’hora s’ha vist perdent 0-2 i amb un dels seus millors futbolistes, Bennacer, substituit per lesió. Ja han començat sense Rafael Leao, probablement el seu jugador més diferencial, que s’ha quedat fora també lesionat. Les errades defensives han condemnat als de Stefano Pioli que han pagat dues accions molt mal resoltes al darrera amb gols. En la primera Dzeko (8’) ha marcat en un córner, rematant amb el peu a l’àrea petita davant Calàbria; i en la segona, tot seguit, Mkhitarian (11’) ha resolt aprofitant un forat enmig de la defensa per colar-se sol davant Maignan. Un cop duríssim, que hagués pogut ser encara més dolorós, si el pal no hagués repel·lit un xutàs de Çhalhanoglu o el VAR no hagués tirat enrere un penal en contra.

En la segona part, els rossoneri han reaccionat i han generat alguna ocasió de perill, amb xuts de Brahim i Junior a fora i un al pal de Tonalli. No obstant, no han provat a Onana, fins al 92’, amb un remat centrat i innocent de Pobega. L’Inter s’ha dedicat a conservar la renta i en alguna acció també ha fregat el tercer, sobretot en una del final que Gagliardini no ha finalitzat amb tot a favor.