3a divisió FEF

El Sant Andreu i l’Europa trenquen relacions

Els quadribarrats emeten un dur comunicat i l’enfrontament continua portant cua

El 2 d’abril es van enfrontar el Sant Andreu contra l’Europa en el Narcís Sala, partit on els visitants podien enllestir el títol de lliga. El matx va acabar amb una gran picabaralla després del gol dels escapulats, i encara ara continua havent-hi mala maror. Més d’un mes després, el Jutge de Competició ha decidit sancionar a dos jugadors del Sant Andreu: Albertito, amb dos partits, i Fassani, amb quatre. El club ha emès un comunicat dient que recorrerà i demanarà una suspensió cautelar de la sanció. A més, han assegurat que l’Europa ha actuat “de mala fe” i amb “voluntat expressa” de perjudicar-los, i es veuen “abocats a trencar tota relació amb el CE Europa”.

En aquest comunicat, els quadribarrats expressen que és “incomprensible” que se sancionin els jugadors després que hagin transcorregut tantes setmanes, ja que s’haguessin complert amb anterioritat i els perjudica en la fase d’ascens. Denuncien “mentides flagrants” en les al·legacions del seu rival i també la “situació irregular” del seu entrenador, Dani Senabre, que consta com a encarregat de material a la fitxa perquè no té el títol de tècnic. Assenyalen a Senabre i el delegat de l’Europa, Enric Vargas, de ser provocadors de la batussa del final del partit. Per acabar, prometen esgotar totes les vies legals per “defensar els interessos del nostre club”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)