1a divisió FEF

El Barça Atlètic perd contra l’Intercity i encara no té matemàticament el ‘play-off’ assegurat (0-2)

Avui no ha estat el dia per al filial blaugrana. L’equip dirigit per Rafa Márquez ha posat fi al bon moment de joc i resultats, que l’havien portat a encadenar tretze partits consecutius sense perdre, després de caure per 0-2 contra un Intercity superior en totes les facetes del joc. Amb aquesta derrota, el Barça Atlètic encara no té matemàticament assegurat el play-off d’ascens. Queden dos partits per aconseguir-ho.

L’Intercity ha sortit més endollat al partit, i ràpidament ha arribat el primer ensurt per als blaugrana amb una rematada perillosa de l’exblaugrana Xemi Fernández, que Arnau Tenas ha refusat sota pals. El conjunt dirigit per Alejandro Sandroni ha continuat insistint, i Aarón Piñán també l’ha tingut amb un xut amb rosca des de la frontal que ha sortit lleugerament desviat (7’). Aquest domini aclaparador dels visitants en els primers minuts del partit s’ha acabat materialitzant, amb un gol d’Oriol Soldevila aprofitant una magnífica assistència d’Aarón Piñán. Els de Rafa Márquez han continuat sense trobar solucions. No tenien fluïdesa en el seu joc per poder avançar amb pilota i generar perill a l’àrea rival. De fet, la primera part ha acabat sense cap xut entre els tres pals per part del conjunt blaugrana. Els visitants, en els últims instants, han continuat generant perill, però aquest cop sense encert final. Abans d’arribar al descans, Carbonell ha estat expulsat per doble targeta groga.

En la represa, el guió ha continuat igual. El Barça, que no despertava, ha vist com Soldevila tenia en les seves botes el segon gol, però la defensa local ha estat atenta per refusar el seu xut. En el minut 53, ha arribat l’ocasió més clara del conjunt barcelonista, amb un xut a pilota aturada de Luismi Cruz que s’ha estavellat al travesser. Amb un home menys, els locals han fet un gran esforç per buscar el gol de l’empat, bolcant-se a l’atac amb accions prometedores. En el temps afegit, l’Intercity ha sentenciat el duel amb una diana de Pol Roigé.