Premier

La Premier League, gairebé decidida

La Premier League sembla que seguirà sent del Manchester City. La tarda d’avui ha estat transcendental, ja que l’equip orientat per Pep Guardiola ha superat (0-3) l’Everton amb doblet de Gundogan i gol de Haaland, mentre que l’Arsenal ha perdut per idèntic resultat (0-3) contra el Brighton.

Això li deixa ja les coses molt complicades als gunners, líders gran part del campionat, però que des de fa unes setmanes segons, seguint les petges dels citizens. Ara mateix, el conjunt entrenat per Mikel Arteta, està a quatre punts del lideratge, quan només li queden dos partits, sis punts per jugar. El City, en canvi, li queden tres partits, nou punts per disputar, per la qual cosa, en faria prou per revalidar el títol amb una victòria en els propers tres enfrontaments que li queden; Chelsea (a casa), Brighton (a fora) i Brentford (a fora). Abans però, dimecres té la tornada de semifinals de la Champions League contra el Real Madrid a l’Etihad Stadium.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)