2a divisió FEF

El Manresa i l'Espanyol B ja coneixen els seus rivals per pujar a 1a FEF

S’ha celebrat el sorteig pel play-off d’ascens de 2a FEF, amb el Navalcarnero i Atlético ‘B’ com a rivals del conjunt del Bages i el filial blanc-i-blau respectivament

Un cop finalitzada la fase regular de 2a FEF, comença el play-off d’ascens a 1a FEF, i avui s’ha portat a terme el sorteig per saber els enfrontaments. Aquesta temporada, a diferència de l’anterior, són dues eliminatòries amb anada i tornada, és a dir, no es juguen a partit únic ni en camp neutral. El Manresa i l’Espanyol B són els dos equips catalans que participen en la lligueta per pujar, i els seus rivals seran el Navalcarnero i l’Atlético B. Els partits d’anada seran el 20 de maig i els de tornada el 27.

El Manresa, amb la seva quarta plaça en el grup 3, té com a rival el Navalcarnero, que ha finalitzat tercer del grup 5. Havent quedat per sota en la posició de la classificació, el conjunt del Bages jugarà la tornada fora de casa i, en cas d’empat en el marcador global en el final de la pròrroga, quedaria eliminat, ja que no hi ha penals.

En el cas de l’Espanyol B, protagonitzarà un duel entre filials al quedar aparellat amb l’Atlético ‘B’. Mentre que ells han quedat cinquens al grup 3, el seu contrincant ha acabat segon al grup 5, i també tindran el factor camp i la classificació en cas d’empat en contra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)