Bundesliga

Alejandro Grimaldo fitxa com a agent lliure pel Bayer Leverkusen

L’exblaugrana deixarà el Benfica quan s’acabi la temporada i anirà a l’equip entrenat per Xabi Alonso

Alejandro Grimaldo, que acaba contracte amb el Benfica el 30 de juny, ha firmat un contracte per les properes quatre temporades pel Bayer Leverkusen de Xabi Alonso. El lateral esquerre abandonarà gratis el que ha sigut el seu club des del 2016 per afrontar nous reptes a la lliga alemanya. “És una decisió difícil, el Benfica és el club de la meva vida i on he passat tota la meva carrera”, ha declarat el futbolista format a les categories inferiors del Barça. El valencià de 27 anys havia sonat per diversos equips de la lliga espanyola, el club blaugrana inclòs, però finalment s’ha fet oficial que el seu futur passa per Leverkusen.

El conjunt de Lisboa entrenat per Roger Schmidt haurà de buscar un recanvi per una de les peces més importants del seu esquema, ja que Grimaldo era el jugador que acumulava més minuts de tot l’equip. A més, portava quatre gols i deu assistències en lliga, xifres més que notables per un defensa. Actualment, es troben primers a la classificació amb quatre punts d’avantatge sobre el Porto, i el jugador es podria acomiadar del club amb la celebració d’un títol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)