Sèrie A

Leão contra l’Inter

Champions. L’atacant portuguès, absent en l’anada de semifinals, estarà disponible avui en la tornada, en què el Milan busca la remuntada

Inter Milan

INTER:Onana; Darmian, Acerbi, Bastoni; Dumfries, Barella, Çalhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco; Dzeko i Lautaro.MILAN:Maignan; Calabria, Kjaer, Tomori, Theo Hernández; Tonali, Krunic; Leão, Brahim Diaz, Origi; i Giroud.ÀRBITRE:Clément Turpin.HORARI:21 h (M+LC) a San Siro.

Milà torna a bullir avui. I és que els dos equips de la ciutat llombarda, l’Inter i el Milan, es juguen aquesta nit (21 h), a San Siro, amb els nerazzurri com a locals, un lloc en la final de la Champions League. L’anada, en què els amfitrions van ser els rossoneri, va acabar amb avantatge per a l’Inter, que es va imposar 0-2, fet que obliga el Milan a buscar la remuntada.

“El partit és llarg i l’objectiu és començar millor, equivocant-nos al mínim possible. Tenim les qualitats per remuntar”, va explicar en la prèvia el tècnic dels milanistes, Stefano Pioli, que, per oferir una versió millorada, disposa d’un dels seus principals arguments ofensius, Rafael Leão, recuperat ja de la lesió que li va impedir jugar la setmana passada. El Milan, doncs, en mal moment, a més, amb una victòria en els darrers cinc partits, s’aferra a l’atacant portuguès. L’Inter, davant la seva afició i sentint-se superior amb el resultat favorable, pensa en la clau mental. “Necessitem cap fred i cor calent”, va dir l’entrenador, Simone Inzaghi.

Inter- Milan
avui, 21 h
Anada: 2-0
M. City - R. Madrid
demà, 21 h
Anada: 1-1
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)