Champions

Pep Guardiola: “Si sabés el mètode del Madrid, el copiaria”

El tècnic català ha parlat en la roda de premsa prèvia a la tornada de les semifinals de Champions contra el Madrid

Pep Guardiola ha atès als mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia a la tornada de les semifinals que juguen demà (21h) a casa contra el Madrid. Ha declarat que per guanyar “haurem de fer el nostre millor partit”, i que no hi haurà cap gran innovació. “No dona temps a inventar res nou”, ha assegurat referint-se el temps que tenen de preparació entre partit i partit. Preguntat per què el Madrid és superior a la resta d’equips a Europa, no hi ha trobat resposta. “Si sabés el seu mètode, el copiaria. Diria que és perquè sempre tenen jugadors de gran nivell”, ha opinat.

El de Santpedor ha confirmat la presència de Kevin De Bruyne, de qui diu que està “al 100%”. No ha volgut mullar-se per un favorit, però ha recalcat la importància de “ser nosaltres mateixos” i de jugar a casa, on creu que surten “més relaxats” i estan més còmodes, i ha confessat que té “bones sensacions”. Pep ha volgut deixar clar que la classificació per la final passa per “fer un millor partit que en el Bernabéu”.

Referent a la possibilitat de guanyar el triplet, ha volgut destacar la seva trajectòria en el Manchester City durant els últims set anys, malgrat dir que “no esperava estar tants anys aquí”. “El meu llegat a Manchester és excepcional. De moment no hem guanyat la Champions, però la gent s’ho ha passat genial i ens recordaran per haver guanyat molts títols i haver fet molt bon futbol”, ha afirmat.

Finalment, també ha tingut un moment per felicitar el Barça per la seva consecució de la lliga davant dels micròfons de Movistar, posant èmfasi en el fet que “han jugat de manera increïble, sobretot defensivament”. “He enviat un missatge a Xavi i al president, qui no m’ha contestat. Coneixent a Laporta, encara deu ser de festa”, ha bromejat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)