Champions

L’Inter torna a una final de la Champions 13 anys després

L’Inter ja espera en la final de la Champions League a Manchester City o el Real Madrid. El conjunt neroazzurro s’ha tonat a imposar en la tornada de semifinals al Milan (1-0), com ja va fer a l’anada (0-2) i es planta a una final de la copa d’Europa 13 anys després. Des del 2010, amb aquell equip entrenat per José Mourinho que va guanyar el triplet, que no en jugava cap. A Istanbul, el 10 de juny ho tornarà a fer.

Ha estat molt superior l’equip dirigit per Simone Inzaghi al grup orientat per Stefano Pioli en el global de l’eliminatòria. La setmana passada ja ho va ser i avui, els rossoneri tampoc han mostrat massa arguments per remuntar. A la primera part sí és cert que Brahim Díaz (10’) n’ha tingut una de clara al punt de penal que ha perdonat, i després, Leao (37’), molt fluix després de tornar de lesió, també ha vorejat la diana, però ha xutat creuat.

Necessitava el Milan el gol per entrar en el duel, però tret d’aquestes, ha estat lluny de ficar-lo. La diana, de fet, l’ha marcat l’Inter, via Lautaro (74’), que a passada de Lukaku ha sentenciat el derby della madonnina a l’europea.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)