Premier

La derrota de l’Arsenal dona la lliga al City

No li ha fet falta jugar el seu partit contra el Chelsea. La derrota de l’Arsenal a camp del Nottingham Forest dona el títol de lliga al Manchester City, que aconsegueix el primer pas cap al somiat triplet.

Un solitari gol d’Awoniyi en el minut 19 ha estat suficient perquè el Nottingham Forest, que es jugava la permanència, hagi derrotat l’Arsenal, en caiguda lliure des de fa setmanes. El conjunt de Mikel Arteta va liderar la Premier League durant 27 jornades, però haurà d’esperar per tornar a aixecar el títol domèstic.

És la novena lliga que guanya el City, la cinquena des de l’arribada de Pep Guardiola a la banqueta citizen. El conjunt de Manchester sortirà a jugar demà contra el Chelsea (17 h) com a campió i, per tant, rebrà el passadís per part dels blues. Els de Guardiola poden completar el triplet si guanyen la FA Cup contra el United el pròxim 3 de juny (16 h) i si derroten l’Inter de Milà en la final de la Champions del 10 de juny (21 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)