Bundesliga

El Bayern de Munic guanya l’onzena lliga consecutiva

Bundeslliga. L’empat del Borussia Dortmund, que depenia d’ell mateix, contra el Mainz ha donat el títol als de Thomas Tuchel

Jornada d’infart i de bojos a la Bundeslliga. El Bayern de Munic s’ha proclamat campió de lliga gràcies a un gol sobre la botzina a camp del Colònia (1-2). Un resultat que, combinat amb l’empat del Dortmund a casa contra el Mainz (2-2), dona l’onzena lliga consecutiva als bavaresos.

El Borussia Dortmund tenia a les seves mans el títol, ja que depenia d’ell mateix. El Mainz 05, però, ha donat la sorpresa i en poc més de 20 minuts s’ha situat amb un 0-2. Per a rematar-ho, Haller ha fallat un penal. Mentrestant, el Bayern feia els deures a Colònia amb el gol de Coman.

En la segona part, el Dortmund s’ha bolcat a l’atac i Guerreiro ha retallat distàncies, però continuava sent insuficient. Fins que un penal a favor del Colònia i transformat per Ljubicic ha tornat a posar l’equip de Borussia al capdavant de la classificació. Una diana que s’ha celebrat com a pròpia al Signal Iduna Park. Els de la conca del Ruhr acaronaven el títol, però Musiala ha fet el gol de la victòria del Bayern en el minut 89 per segellar una nova Bundeslliga, la 33ena de la seva història. L’empat final del Dortmund ha estat estèril.