2a divisió A

El Granada i Las Palmas no fallen i són nous equips de primera

El Granada i Las Palmas han aconseguit les dues places d’ascens directe a primera divisió després de no fallar en els seus partits disputats davant la seva afició. Els dos equips, que depenien d’ells mateixos tornaran a trepitjar l’elit després d’endur-se el premi més gran de la lliga regular a segona A.

L’equip dirigit per Paco López ha guanyat clarament al Leganés (2-0) i puja a la màxima categoria només un any després de perdre-la, mentre que el conjunt orientat per Xavier García Pimienta ha patit més ja que no ha passat de l’empat a zero contra l’Alavés, un rival directe en la lluita que s’ha quedat a una sola diana de l’ascens.

Falta una plaça d’ascens per assignar i sortirà del play-off d’ascens que disputaran el Llevant, tercer, contra l’Albacete, sisè i l’Alavés, quart, contra l’Eibar, cinquè, en eliminatòries a doble partit. La promoció començarà el proper dissabte 3 de juny i acabarà el 17 amb la tornada de la final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)